Junior Suite Plus 303

Secila prej JUNIOR SUITA & JUNIOR SUITA PLUS ka vecorinë e vet në stil kontemporan. Përfshin dhomën komforte me banjo të jashtëzakonshme,ballkon dhe të gjitha kushtet që ofron Barjaktar.

Details

Availability

Prices start at: 150 per night

Reservation Form

Required fields are followed by *Reserve of 1 available accommodations.

Junior Suite Plus 303 is available for selected dates.

Prices start at:

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike.