Iskusite

Izleti brodom

Iako je grad sa više od 2.500 godina starom istorijom i nevjerojatnom kulturnom baštinom, Ulcinj je ipak najpoznatiji po svojim prirodnim ljepotama i plažama. Pozivamo vas da na najuzbudljiviji način istražite našu obalu i njene predijele koje oduzimaju dah. Isplanirajmo skupa izlet našim privatnim brodom koji je na raspolaganju samo hotelskim gostima.

Naši gosti mogu birati ture do najpopularnijih plaža ali i  skrivenih uvala i doživjeti uzbudljivu avanturu.

Naših top 5 preporuka su:

Ada Bojana

Rijeka Bojana

Velika plaža

Uvala Valdanos

Plaža Kruče

Ne propustite posjetiti Adu Bojanu, čarobno ostrvo koje je stvorila delta rijeke Bojane. Ada Bojana površine 4,8 km2 je trouglastog oblika, sa dvije strane okružena rijekom Bojanom, a s južne Jadranskim morem. Egzotična i lijepa, Ada Bojana je savršeno mjesto za ljubitelje nudizma.

Rijeka Bojana izvire iz Skadarskog jezera i uliva se u Jadransko more. Duga je 44 km, a po količini vode koja se unosi u more, treća je rijeka na Mediteranu (nakon rijeka Nila i Poa u Italiji). Obilazak rijeke Bojane će vas oduševiti svojim jedinstvenim šarmom i najvjerovatnije vam “otvoriti” apetit. To je mijesto gdje su najbolji riblji restorani iz kojih se šire mirisi koji će vam zagolicati nepca ! 

Velika Plaža kao što sam naziv govori, je najduža plaža na Jadranu (13 km) i proteže se od rijeke Bojane do Port Milene u Ulcinju. Jedna od glavnih aktivnosti posljednjih godina je kite – surfing zbog vjetra koji gotovo svaki dan duva čini je idealnim mjestom za ovaj i druge srodne sportove na vodi kao što je jedrenje na dasci. 

Nije ni čudo što ju je i New York Times uvrstio na listi najboljih turističkih destinacija za 2010. godinu.

Jedan ili nekoliko dana svog odmora morate posvetiti obilasku uvale Valdanos. Nekada je to bila glavna luka ulcinjskih gusara i mijesto mnogih morskih bitaka. Upućeni tvrde da se u uvali na morskom dnu kriju ostaci potopljenih brodova iz grčkog i rimskog razdoblja. U Valdanosu se nalazi više od 80.000 stabala maslina.

Plaža Kruče je divlja šljunkovita plaža, smještena u maloj uvali u blizini sela Kruče, po kojoj je i dobila ime. Na ovoj plaži uživaće oni koji vole jedinstvo sa prirodom daleko od užurbanih ljetovališta i turista.

Dešavanja

Barjaktar je odlično mijesto za organizaciju raznih vrsta događaja poput proslava rođendana, godišnjica ili banketa za manje, intimnije vjenčanje.

Tražite zanimljivo iskustvo? Rezervišite degustaciju vina u našem podrumu gdje ćemo vas sprovesti kroz suptilne razlike posebno odabranih vina, uz pjat lokalnog mezeta.

Naš boutique hotel je izvrstan izbor za organizaciju bilo kakvog korporativnog događaja do 60 osoba (poslovni kokteli, seminari, team building, i sl.)