Sadržaj

Naš hotelski sadržaj kreiran je da zadivi gosta

Recepcija

Restoran

Butik vina

Vinski podrum

WiFi

Krovna terasa

Teretana

Sauna

Jakuzzi

Vanjski bazen

Mini bazen

Zatvorena garaža

Recepcija i Butik vina

Naša Recepcija & Wine Boutique savršeno opisuju naš slogan, to je mjesto gdje tradicija susreće luksuz! Bilo da tražite informacije, fantastičnu bocu vina ili se samo želite opustiti i družiti, naša recepcija je otvorena za usluge svakodnevno uz jedinstvenu atmosferu i ponudu.

Restoran

Uz prekrasan pogled na more, crkvu i starogradsku tvrđavu uživajte u doručku u našem restoranu koji nudi najbolje od lokalne, mediteranske i kontinentalne kuhinje – jednostavno kvalitetno i ukusno.

Ulcinj kao grad različitih nacija, kultura, vjera i načina življenja, uticao je i na njegovu karakterističnu kuhinju. Spajanjem lokalnih sa najkvalitetnijim namirnicama stvaramo simfoniju božanstvenih ukusa i vrhunsko gurmansko iskustvo.

Doživite najbolje od ulcinjske gastronomije i kulture! Cilj nam je da trenutke provedene u našem restoranu svrstate u nezaboravan dio vašeg odmora.

Krovna terasa

Zamislite da se opuštate u jacuzziju sa šampanjcem u rukama, osjećate morski povjetarac na koži tokom toplog ljetnjeg popodneva i uživate u predivnom pogledu… Zvuči kao san, zar ne?

Na našoj krovnoj terasi možete uživati ​​u piću i sunčati se dok sjedite na udobnim ležaljkama, mini bazenu ili jacuzzi kadi. Detoksirajte vaš organizam u sauni s pogledom na more ili ostanite u formi i tokom odmora u našoj potpuno opremljenoj teretani. Tu je i prostor za masažu koji se može rezervisati na zahtjev.

Naša krovna terasa je mijesto raznih sadržaja koje će ispuniti vaš boravak i odmor učiniti veličanstvenim!

Terasa sadrži:

Bar

Lounge zona

Teretana

Finska Sauna

Jakuzzi

Mini Bazen

Vanjski bazen

Ukoliko nijeste raspoloženi izlaziti i istraživati ​​ulcinjske plaže, na raspolaganju vam je naš vanjski bazen u kojem se uvijek možete osvježiti tokom vrelih ljetnjih dana.