Verërat dhe Kantina e verës

Duke prodhuar verë në mënyrë tradicionale dhe me recetë familjare që mbeti e pandryshuar për 120 vitet e fundit, kantina jonë vendosi të prodhojë vetëm verë të kuqe të cilësisë së lartë Vranac. Prandaj e kufizuam sasinë e tij, nga 500 në 1200 L në vit, në varësi të stinës. Rrushi vendas i Vranacit nga i cili prodhohet vera jonë, lahet në diell për më shumë se 200 ditë në vit dhe kalohet me erën e  kripës të sjellë në vreshtat e Ulqinit nga deti, duke i dhënë atij një karakter të jashtëzakonshëm. Për të siguruar shije dhe vjetërsi optimale, verërat tona ruhen në një bodrum vere me klimë të kontrolluar.

Shijoni një atmosferë festive me kolonën zanore të zgjedhur me kujdes për tu pershtatur kantinës së verës që është vendi i persosur për të shijuar verën ose rakinë tonë të bërë në shtëpi dhe për të mësuar rreth llojeve autoktone që prodhohen në Mal të Zi.